Dario Šogorović optužio

Bivši rijaliti učesnik "Parova" i pevač Dario Šogorović optužio je pevačicu Anu Nikolić da ga je navodno uznemiravala.

Dario Šogorović optužio

Dario navodno tvrdi da ga je pevačica s*****lno uznemiravala, a navodi i da je nasilno pokušala da mu skine pantalone.

Dario je poreklom iz Dervente, a odrastao je sa roditeljima i bratom u Insbruku u Austriji.

- Dobio sam ponudu preko ljudi iz tima Ane Nikolić da se upoznamo i da porazgovaramo o potencijalnoj saradnji. Svi su me unapred opomenuli da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo seli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspešno. Sve vreme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa se*******m konotacijom. Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira - rekao je na početku mladić za "Kurir".

- Odjednom je ustala i naskočila na mene. Pipkala me je i htela je da mi skine pantalone. U tom momentu sam je odgurnuo od sebe. Nju je to jako iznerviralo, pa je počela da mi govori kako je ona megazvezda i da uvek dobije ono što želi, pa će tako i mene. Tad sam se i ja baš iznervirao. Smrdela je na alkohol - priča on za pomenut medij i dodaje:

- Tad se malo smirila i sećam se da je rekla da je nikad u životu niko tako nije ispalio. Onda je krenula da udara po mojoj ekipi. Nakon toga je počela neprestano da me uhodi na Instagramu i da mi piše. Sve te poruke čuvam kao dokaz. Na kraju imam samo javno da joj poručim da me se mane. Sve ovo mi nije ni smešno ni zanimljivo - ispričao je dario, a povodom ovih optužbi se oglasila i Ana Nikolić, koja je sve demantovala.

Dario je bio akter i još jednog skandala kada je javno rekao da je navodno platio pevačici Radi Manojlović da ima odnose sa njom i to 10.000 evra.

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Dok je Rada ove izjave negirala, Dario nije odustajao od svoje priče, a potom je Šogorović izjavio da zbog afere sa Manojlovićevom dobija pretnje, te istakao da on nije njen opsednuti fan.

- Upoznali smo se pre tri godine, imala je koncert u Prnjavoru, odakle su moji roditelji. Sredio sam joj sve kod tog gazde i tako je krenulo. Postoji snimak na kojem je ljubim, snimak gde šetamo... Ona je tada bila sa Harisom, on je to čuo i raskinuli su. Onda je on mene tad kontaktirao, ja sam rekao da to nije istina i oni su se pomirili. Ne mogu više normalno da hodam ulicom, ne mogu da idržim. Da mogu da vratim vreme ja sad s njom ne bih bio, nije vredela tih 10.000 evra, a kamoli ovoga. Em sam platio, em imam probleme. Imam problema, to je kao da sam nekome dao pare i on me sada ganja. Najviše sam u Hrvatskoj, izbegavam Bosnu i Srbiju. Veliki mafijaši se raspituju za mene. - rekao je Šogorović.

- Krivično ću ga goniti jer je takvom čoveku mesto u zatvoru ili u bolnici, zato što mu treba stručna pomoć. Tom dečku apsolutno ništa nisam uradila i žao mi je što se ovako ponaša, ali mora da bude svestan da će snositi posledice! Svaka akcija izaziva reakciju, a njegova akcija je bila bespotrebna, napadačka i ponižavajuća, i to bez ikakvog razloga - rekla je Manojlovićeva.