Lansiranje HONOR 90

Kao idealni saputnik kreatora sadržaja, nova HONOR 90 serija kombinuje najbolju kameru u klasi, inteligentne funkcije i još mnogo toga za slikanje spontanih trenutaka i deljenje dobrih vibracija

Lansiranje HONOR 90

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je lansiranje HONOR 90 serije na evropska tržišta. HONOR 90 je opremljen impresivnom glavnom kamerom sa rezolucijom od 200MP, vodećim četvorostrano zakrivljenim floating ekranom sa tehnologijom koja smanjuje opterećenje očiju. Tu je i kombinacija revolucionarnog hardvera i softvera, koja omogućava generaciji koja nikada ne spava, da zabeleži svoje svakodnevne avanture sa izuzetnim detaljima i podeli ove sjajne vibracije sa najbližima.

„U HONOR kompaniji, nastojimo da našim korisnicima širom sveta obezbedimo vodeću tehnologiju koja im omogućava da iskoriste svoj dan i podele pozitivne vibracije”, rekao je George Zhao, CEO kompanije HONOR Device Co, Ltd. „Od izvanrednih inovacija kamera i ekranima okrenutih ka ljudima, do neverovatnih performansi koje omogućavaju najbolji hardver u klasi i naš inteligentni MagicOS, HONOR 90 serija će oduševiti potrošače širom sveta svojim izuzetnim iskustvom, a posebno kreatore sadržaja koji traže pametnog i pouzdanog partnera sa kojim mogu da snimaju svoje uzbudljive živote.”

HONOR 90: Snažna i svestrana kamera za snimanje izuzetnih fotografija i video snimaka

Potpuno novi sistem sa tri kamere sastoji se od glavne kamere od 200MP sa senzorom od 1/1,4 inča, ultra široke/makro kamere od 12MP sa širinom kadra od 112° i 2 MP kamere za preciznije merenje udaljenosti elemenata kadra. Glavna kamera od 200MP podržava spajanje više kadrova, ima algoritam za redukciju šuma i spajanje piksela, kako bi se postigle performanse upijanja svetla koje su ekvivalentne velikim pikselima od 2,24 µm (16-u-1). Zahvaljujući ovim tehnologijama, glavna kamera pravi odlične fotografije visokog dinamičkog raspona (HDR) i detaljne, svetlije slike u uslovima slabog osvetljenja.

HONOR 90, takođe, predstavlja novi portretni režim koji korisnicima pomaže da, bez napora, kreiraju izuzetne portrete sa dobro definisanim crtama lica, preciznim tonovima kože i autentičnim bokeh efektom koji prirodno stapa pozadinu sa subjektom. Za dodatnu fleksibilnost, portretni režim takođe podržava snimanje sa 2x zumom kako bi se postigao efekat koji bolje ističe subjekta u kadru.

Sa prednje strane se nalazi kamera rezolucije 50MP koja pravi zapanjujuće selfije prepune detalja, što HONOR 90 čini idealnim izborom za sve popularnije kreatore sadržaja.

Dizajniran da pomogne vlogerima da pojednostave svoje svakodnevne poslove, HONOR 90 koristi veštačku inteligenciju (AI) za uklanjanje šuma i preporučivanje video režima, kao i za AI Vlog Assistant-a, koji omogućava korisnicima da naprave kratki video od 15 sekundi, koji je spreman za društvene mreže u nekoliko klikova. HONOR 90 postiže višesmernu redukciju pozadinske buke sa odnosom signal-buka od 20 dB, što je blisko profesionalnom diktafonu, omogućavajući korisnicima da snime jasne ljudske glasove, bez buke iz okoline i drugih smetnji.