Grupa od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 sati uz reku Savu na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir. Izbila je masovna tuča u kojoj je prema snimku najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenosi 24.satahr.

Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić – rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

U jednom trenutku muškarac obučen u Deda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaleteo pa ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u bijeg, a “Deda Mraz” je ostao da leži.

Policija je upoznata sa događajem, ali dok su tamo stigli svi akteri su se razbežali.

Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predati na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, radnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mestu događa osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica – dodao je Kovačević.

dobojonline.com/24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *