Povređeni Sarajlija pronađen

Kod Jablanice je povređen Sarajlija (25) nakon što je u mestu Ostrožac iskočio iz automobila u kojem su ga tukle dve osobe s kojima se vozio na putu od Neuma prema Sarajevu.

Povređeni Sarajlija pronađen

Kako navode iz MUP HNK, juče u 15:40 je PS Jablanica obaveštena da se u mestu Ostrožac nalazi osoba koje je zadobila povrede prilikom iskakanja iz vozila i da su osobe koje su bila s njim u vozilu nastavile kretanje u pravcu Sarajeva, piše Klix, prenosi Srpskainfo.

– Odmah su patrole policije izašle na mesto događaja i zatekle P. J.(25) iz Sarajeva s vidljivim povredama po telu. Isti je izjavio da je prilikom povratka iz Neuma u vozilu “golf 4” koje je on koristio, vraćao se sa D.A. i Š.J. koji su ga tokom vožnje stalno udarali da bi u jednom momentu P.J. iskočio iz vozila, a D.A. je nastavio kretanje u pravcu Sarajeva – navode iz MUP HNK.

O svemu je upoznato Odeljenje l kriminalističke policije, te se poduzimaju zakonom previđene radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ovaj događaj i u konačnici rasvetlio slučaj,