Kao što putnici znaju, iščekivanje odmora je dio iskustva. Bilo da istražujete novu zemlju ili se vraćate na voljeno mjesto, planiranje i istraživanje putovanja daje mašti priliku da slobodno luta. Iako putovanje može biti pauzirano za sada, nema ograničenja za sanjarenje. Dok vam misli lutaju preko granica, neka ovih šest prekrasnih kuća za iznajmljivanje širom svijeta izazove vaše interesovanje.

An Elevated Ski Chalet In Méribel, France

Ako snježna zemlja čudesa postavlja scenu za vaš savršen odmor, planirajte da se uputite prema brdima – tačnije prema francuskim Alpima – da biste uživali u svim blagodatima ove planinske kuće sa sedam spavaćih soba. Nakon što je bio domaćin Olimpijskih igara u Albertvilu 1992. godine, Meribel je slikovito skijalište bez manjkavosti izazovnih staza. Nakon što ste dan proveli na svježem planinskom zraku, vratite se kući u udobnu, ali luksuznu kolibu i opustite se u bioskopu s 22 sjedala ili wellness centru s bazenom, saunom, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom i salonima za masažu i opuštanje.

A Villa With Sea Views, Ibiza, Spain

Iako je Ibica možda poznata po svom noćnom životu, nudi i najbolje od mediteranskog života. Iznajmljivanje ovog elegantnog i modernog vila garantuje vam pristup beskrajnom pogledu na okean dok se odmarate pored bazena među njegovanim terenima. U blizini se nalazi grad Ibica, gdje posjetitelji mogu iskusiti povijesni šarm Starog grada i prepustiti se luksuznoj kupovini, tradicionalnim tapasima i finim restoranima u Novom gradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *